Spoštovani starši!

Poslanstvo, ki ga opravljamo v Vrtcu Sonček, je mnogo več kot le delo. Je nekaj, v čemer želimo napredovati v strokovnosti, slediti dobrim praksam in zgledom, se nenehno izobraževati, se vsakodnevno truditi za kvaliteten način bivanja, biti odprti za dialog, predloge in konstruktivne kritike in nenazadnje osebnosti rasti. Vstopanje v tako intimne odnose, kot se spletajo pri varstvu in vzgoji otrok, zahteva poleg formalnega znanja, izkustvenih spoznanj in discipline predvsem osebnostno noto, ki v odnose vnaša toplino, varnost, sprejetost, zadovoljstvo in ljubezen.

Tudi v tem vrtčevskem letu, ki je bilo zaradi omejitev in ukrepov ob pandemiji kovida-19 seveda okrnjeno in oropano številnih dejavnosti, smo se vsi zaposleni v Vrtcu Sonček  zavedali, da naše odgovorno delo temelji na zaupanju – zaupanju v nas in naše delo. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da smo vam, cenjeni starši,  v pomoč pri skrbi za varstvo in vzgojo vašega otroka.  Trudimo se čim bolj približati vašim željam in potrebam, predvsem pa želimo narediti in delati  vse v dobro otrok. 

V svojem imenu in v imenu vseh zaposlenih v vrtcu Sonček se vam za to zaupanje zahvaljujem in vam želim, da bi vam bilo v poletju kljub vsemu lepo, da bi našli dovolj časa za preživljanje čudovitih dogodivščin v krogu družine in da bi sami našli čas za počitek in nabiranje novih moči. Predvsem pa vam iskreno želim, da bi skupaj z otroki užili prav vsak trenutek njihove majhne popolnosti in bi se veselili vsakega dne njihovega srečnega odraščanja.

Ravnatelj Bojan Juras

(Visited 51 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...