Juhuhu, poletje je tu!

Šolsko leto se zaključuje, zato so junijske dejavnosti v naši skupini »poletno obarvane«. Poleg kolesarskega dneva in spretnostne vožnje s skirojem, smo izvajali dejavnosti za projekt Varno s soncem: pogovarjali smo se o koristnih in škodljivih učinkih sonca, si ogledali video posnetek Varno s soncem z želvico Evo ter epizodo iz animirane serije Lepši svet z naslovom Uporabimo sonce, izdelali smo si legionarske kape, naredili plakat na temo »zaščita pred soncem«, v knjigah, revijah, slikanicah iskali informacije o soncu, raziskovali okolico vrtca…

Obiskala nas je tudi knjižničarka Maja iz krajevne knjižnice in nam prebrala knjigo Radovedna Marjanca Medvedna.

V sodelovanju s sosednjima skupinama šolskega vrtca smo izvedli »odprta vrata«. Pri tej dejavnosti so otroci prehajali iz igralnice v igralnico ter se vključili v ponujene dejavnosti, ki so se odvijale po igralnicah.

Šolsko leto je bilo polno lepih dogodkov. Zahvaljujeva se vam za zaupanje in vaše sodelovanje. Med poletnimi počitnicami pa vam želiva, da jih izkoristite in s svojimi otroki preživite čim več časa v naravi, med prebiranjem knjig, ob igri…, skratka imejte se lepo. (FOTO)

Alenka in Vera

(Visited 65 times, 1 visits today)